2011. március 28., hétfő

Tőlem nektek! :)

Sziasztok
Ma viszonylag sok időm volt, szóval csináltam nektek pár outfitet ami hűen tükrözi a mai tavaszi/nyári trendeket,valamint az én ízlésemet is. :) Ráadásul olyan holmikat válogattam össze, amik már az üzletek polcain csücsülnek, és várják hogy elmenjünk értük! Mától péntekig adagolom nektek az 5 szettet. Kíváncsi vagyok a véleményetekre!! Írjátok meg nekem légyszi.

Mivel ma kicsit hűvös volt, gondoltam nem a nyári szettekkel kezdek. Szóval ezt a tavaszi össze állítást töltöm fel nektek! Nekem nagyon tetszik főleg a horgolt mellény egy ilyen egyszerű nyomott pólóval!


Puszi Nektek
F

  • táska Zara
  • mellény H&M
  • póló,nadrág Stradivarius
  • fülbevaló Asos.com
  • cipő Pull and Bear



4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik! Egyszerű, de nagyszerű:)

    A mellényeket különösen szeretem, de ez imádnivaló! A bakancs az egyetlen, amit még szoknom kell, de ahogy ismerem magam, pár hét vagy hónap és odaleszek érte:D A magasderekú szoknyákkal is így voltam:D
    De így egyben simán felvenném most is:)

    Puszii

    VálaszTörlés
  2. Szia Fanni!
    Szuper az ötlet, várni fogom a napi új bejegyzseket. Megkérdezhetem hány éves vagy ha nem baj? Valahogy érdekel, ha már olvasom a blogotokat. Tetszik az összeállítás, de magas vagyok és nagy a lábam (nem mondom meg hanyas :)) szerited egy iylen összeállítás sötétkék babacipővel milyen lenne? NAgyon kilóg?

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    19 éves vagyok.
    Azzal is teljesen jó tud lenni,és ha szerzel egy a cipődhöz hasonló színű sálat, akkor egy sima fehér felsővel és a sállal szerintem nagyon jó lenne az összhang! :)

    VálaszTörlés
  4. Ez az összeállítás nagyon tuti, habár én nagyon cipős vagyok, és abból is szinte csak és kizárólag a magassarkú, én csak azt cserélném ki benne:)

    VálaszTörlés