2011. március 23., szerda

Rólunk

Íme néhány kulisszatitok arról, hogyan is ötlöttük ki Fannival a mi kis együttműködésünket.
Először is megegyeztünk valami elfogadható névben, ami mint látjátok a BF azaz BrigiFanni BeautyFashion lett, amire nagyon büszkék vagyunk ugyanis igen sok időnkbe telt kieszelni.
A másik, ami elég inspiráló volt számunkra, azok a színek, vagyis hogy milyen színvilágot álmodtunk meg a majdani, sokkal profibb blogunkhoz, amit majd nem mi fogunk készíteni, mert eléggé hadilábon állunk a technikával (pl. Fanni most kérdezte meg, hogy a címhez a címet kell-e írni). Tehát az inspiráló képek (ami meglepő módon Fanninak egy rúzs, nekem pedig egy táska színe, úgyhogy átléptünk a másik vadászterületére mindketten) itt láthatók:
Fanni
Brigi






Ezenfelül egy rendkívül kínos, ámde mindenképpen dokumentációs erővel bíró kép következik arról a napról, amikor elhatároztuk együttműködésünket.

Fanni úgyis leszedeti velem, tehát gyorsan nézegessétek!

Nos, 18 óra munka után úgy érzem, itt az ideje a szépítő alvásnak, bár az éjfél előtt lett volna az igazi, de sebaj, mert 25 éves korig az ember lányának a bőre varázslatos sebességgel regenerálódik és mindent kibír! Ezzel az okossággal búcsúzom tőletek!

Puszillak titeket!
B







2 megjegyzés: