2010. december 24., péntek

Sziasztok!

Elég sok márka készült a 2010-es ünnepekre külön kollekcióval. Most ezekből mutatom be a kedvenceimet. Ilyenkor szerintem főleg a palettákra, szemhéjpúder-szettekre érdemes figyelni, esetleg egy-egy, a márkára jellemző különlegességre, hiszen például alapozókon, szemceruzákon, vagy szájfényeken nem tudnak túl sokat változtatni:)

DIOR
Five Golds / Endless Shine     

A Dior idén többek között két, öt szemhéjpúdert tartalmazó szemhéjpúder palettával állt elő. 

Grey Golds / Pink Golds





Az ilyen formájú kis clutch-ot franciául minaudiere-nek nevezik, ezért kapta ez a két csodálatos paletta a The Minaudiere nevet.


Az utolsó kedvencem a Dior karácsonyi kollekciójából ez a három körömlakk, amelyek színvilága a klasszikus karácsonyi hangulatot idézi.









2 megjegyzés:

  1. Kedves Brigi!

    Az az igazság , h már régóta próbálkozom, de nem tudom milyen smink áll jól nekem. Szőkés-barnás-vöröses a hajam , és hozzá gesztenyebarna a szemem . Remélem tudsz segíteni .

    Barbi

    VálaszTörlés
  2. Kedves Barbi!

    Hát így a szőkés-barnás-vöröses haj miatt elég sok variáció szóbajöhet, így igazából a tanácsom is általános: a natúr színekkel, a feketékkel sosem nyúlhatsz mellé. Ha van kedved ennél kicsit részletesebb tanácsadáshoz, természetesen arra is van lehetőség.
    Itt a címem: bricybabus@gmail.com

    VálaszTörlés