2011. április 9., szombat

Ha az alap darab egy élénk kék buggyos nadrág..

Sziasztok, egyik hű olvasónk kinézett magának egy bizonyos élénk kék nadrágot, és megkért, hogy segítsek ki eszelni neki valami „ütős” szerelést. Nos, remélem a három szett közül lesz olyan, ami nektek is és neki is elnyeri a tetszését!
Az első szett ránézésre szín kavalkádnak tűnhet, de az idei nyári trendek megengedik nekünk, hogy élénk és karakteres színeket kombináljunk. A kékhez szerintem imádni való ez a barack szín. Ami pedig a zöld táskát illeti vállunkra lógatva igazán stílusossá és feltűnővé mondhatnám úgy is, hogy kicsit ki emelkedővé válhatunk vele a tömegben! Az én kis képzeletemben az ing be van tűrve és mindenféle képen natúr színű övvel és cipővel ellensúlyozzuk az élénk színeket! Ha valaki nagyon-nagyon ragaszkodik a teljes összhanghoz, az egy a táskához hasonló zöld színű fülbevalóval helyre állíthatja a lelki békéjét.
A második variáció kicsit szolidabb, mint az előző, ugyanakkor legalább annyira stílusos is. A buggyos gatyákhoz, ha inget választotok, sosem hibázhattok! Most is teli találat ez a letisztult fehér ing, amit szintén betűrve képzelek el. Ez a szett a táska és a kalap együttes hatásától lesz igazán jó. Itt az előzővel ellentétbe mondom, ha valakinek túl nagy az összhang hát tegyen a gatyába egy neki tetsző bármilyen élénk színű vékony, de lehetőleg fonott övet. És hozzá teszem ezek a szettek csak irányadók, alakítsátok őket a saját egyéniségetekhez, hogy tényleg elérjék a hatásukat.
Az utolsó outfitből egyértelműen a lazaság sugárzik. Mindenképpen egy egyszínű fehér toppal, pólóval, de rosszabb időben akár hosszú ujjú felsővel is ajánlom ezt a szerkót. Így értelmét nyeri az egyébként személyes kedvencemmé vált csíkos Mango táska. És bevallom szánt szándékkal csináltam ezt az utolsó szettet kicsit „befejezetlen” hatásúra ugyanis azt szeretném elérni, hogy ti is leüljetek a mindenféle márkák weblapjai elé és nézegessétek, hogy mit mivel vennétek fel, higgyétek el nem rossz program :). Ha van kedvetek, kiegészíthetitek ezt az outfitet azzal, amivel szerintetek még jobb lenne, és elküldhetitek nekem e mailben, végül én fel fogom tenni ide a blogra a legjobbakat! Ha lesz érdeklődés, a kommentek közé leírom az e mail címemet! Remélem inspiráltalak kicsit benneteket és azt is, hogy tetszenek a szettek! Most már ideje aludnom.
Puszi mindenkinek F.


  • nadrág,felső Stradivarius
  • szandál,öv,táska Zara
  • nadrág,ing Stradivarius
  • táska,kalap,cipellő H&M

  • nadrág,mellény Stradivarius
  • táska Mango
  • cipő Pull and Bear

13 megjegyzés:

  1. Hűűűű, woow, köszi!!!:)
    Nagyon tetszik mind, pont ilyen az ízlésem, nagyon eltaláltad!
    Tényleg nagyon szép a barack és a kék együtt, eszembe nem jutott volna:) Feltűnő, mégis egyszerű, csodás:)
    A kalapért pedig imádlak, épp tegnap jutott eszembe, hogy kellene egy kalapféle...:D És az ingen az a masni... jaaajj, de széép!:)
    A harmadik meg hát... ilyen mellényem van, hasonló cipőkét vadászok le a héten, szóval:D Jaj, nagyon, nagyon köszii!
    puszii

    VálaszTörlés
  2. mikor lesznek új bejegyzések/videók???

    VálaszTörlés
  3. Igen, mikor? Hiányoztok csajoook!:(

    VálaszTörlés
  4. Hamarosan!Brigi hazajön leülünk átbeszélni a háttér infókat és a blog jobb lesz mint valaha! Addig is nagyon sok puszi nektek!!
    F

    VálaszTörlés
  5. Szia Fanni! Tudnál nekem segíteni (megint:D)?
    Eskövőre vagyok hivatalos és nem igazán találtam eddig sehol ruhát. Te hol kezdenéd a keresést?
    Valami olyat szeretnék, amire viszonylag kicsi az esély, hogy hasonló fazonú ruhában lesznek mások is. Mindenképp színeset szeretnék, mert a fekete/fehér kombótól rosszul vagyok.
    Van esetleg valami ötleted vagy láttál vhol szép ruhát?
    Az is érdekelne, ha egy szett jutna eszedbe, nyitott vagyok:D Kíváncsi lennék, te milyen ruhában/összeállításban mennél egy esküvőre:)
    Köszi szépen, puszii

    VálaszTörlés
  6. Haliho.....Nem tudja esetleg vki h hol lehet ilyen nadrágokat kapni mint ez a kék elfogadható árban???
    Kösziiii

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok lányok! olyan jól indult a blog, hova tűntetek? Ösztöndíj külföldön, vagy mi történt??

    Brigi! Tőled főleg hiányoznak a videóóókkk...

    VálaszTörlés
  8. olyan kár, h már nem írtok mostanában, tök szerettem olvasni, meg a videókat nézni :(

    VálaszTörlés
  9. Most olvastam Youtube-on, h Brigi elköltözik Magyarországról:(
    Azt szeretném kérdezni, h akkor Fanni, te sem folytatod a blogírást? (már ha még nézegetitek a blogot, h írt-e valaki)
    Tényleg nagyon megszerettelek, és végre találtam valakit, aki örömmel válaszol minden bugyuta kérdésemre, és nem néz hülyének, h ennyit foglalkozom a ruhákkal.. ja és neked tetszik a divatbloggerek közül a legjobban az ízlésed... remélem, írsz majd azért, ha nem akkor hiányozni fogtok mindketten, de főleg te, F:(:)
    Puszii

    VálaszTörlés
  10. az első összeállítás nagyon tetszik, bármikor hordanám :)

    VálaszTörlés
  11. Sziaaaa! Nem ide vágó téma, de csak itt tudom leírni neked :) Kaptál tőlem egy díjat, amit itt tudsz megnézni: http://littlemissnaive.blogspot.com/2011/08/az-elso-blogos-dijam.html

    VálaszTörlés
  12. a második szett bejön nagyon! klassz, hogy így végigvezetted a miérteket a postban! :)

    VálaszTörlés