2011. április 2., szombat

Sziasztok!
Ne haragudjatok, kicsit elmaradtam az outfitekkel, de megvolt rá az okom :) végre haza jött a barátom Dél-Amerikából, akinek nagyon nagyon örülök és vele töltöttem az időt számítógépektől távol. 
De most végre itt van nektek, ez a kicsit elegánsabb, nyári estére való csoda. :)



  • ruha Stradivarius
  • ékszerek Asos.com
  • szandál és táska Zara

5 megjegyzés:

  1. Szia Fanni! Azt hiszem megfelelő okod volt, hoyg nem írtál posztokat :D
    Azt szeretném kérdezni, hogy te rendeltél már az asos.com-ról ? Rákattintottam, és szuper kínálatuk van, az egész nagyon tetszik, jó, hogy minden le van fényképezve élőben is, hogy valaki viseli, stb, stb, nagyon igényes.
    A szállításra lennék kíváncsi, hogy hány nap, mennyiért...?

    VálaszTörlés
  2. Fúú, a táska nagyon jó:)
    Újabb kérdésem lenne feléd, Fanni:) Kinéztem egy ilyen ülepű gatyót (sötétkék), csak capri fazonban (asszem:D), szted milyen cipő illik hozzá? Felsőket is írhatsz, ha van valami jó ötleted, h mivel lenne igazán ütős...
    http://www.e-stradivarius.com/en/collection/trousers/detalle/1601_pleat-front-tapered-trousers-
    Köszimöszi, puszii

    VálaszTörlés
  3. ÚÚ lányok megírtam nektek mindent erre kitöröltem most fogok felrobbanni! :)
    Szóóval Iamzita :) http://www.asos.com/infopages/pgeshiptocountry.aspx e link alapján ingyenes a szállítás és 9 munkanapon belül meg is érkezik a holmi amit rendelsz. Én még nem rendeltem, de tervezem mert nekem is nagyon tetszik az oldal és néhány dolog is ami rajta van, itt aztán lehet találni egyedi extravagáns vagy egyszerű letisztult dolgokat is! Egyszerűen szuper:)!
    Maniacgirl megnézetem a nacit és csinálnék neked egy outfitet holnapra vagy holnap utánra. De szeretném ha kicsit írnál magadról nekem, a stílusodról és arról, hogy milyen ruhák tetszenek mert szeretném eltalálni a hozzád illő legütősebb szettet!
    Puszi mind kettőtöknek
    F

    VálaszTörlés
  4. Húú, köszi... öhm, nem is tudom így hirtelen hogy írjam le magam... hát az alakom kb. 170 cm, vékony vagyok.
    Szeretem, ha egy szett egyszerre nőies és kényelmes, perpillanat a sötétkék, a világosbarna, fehér és csíkos cuccokért vagyok oda. Szinte bármit felveszek egy megfelelő osszeállítással, viszont (bekukkantva a ruhatáramba) a többnyire egyszínű, egyszerű, jól kombinálható ruhákat részesítem előnyben.
    Mostanában egy jeggingsben, egy bővebb laza felsőkben és egy zakóban szoktam császkálni. A stílusom kb. teljesen megegyezik a stradivarius kínálatával:D Onnan kb. bármit felvennék:)
    Remélem adtam pár támpontot:D
    Még egyszer köszi:)
    Puszii

    VálaszTörlés